Even voorstellen

Mijn naam is Durk Molenmaker, geboren 29 /02/1964 en woonachtig in Hommerts. Na de LTS Timmeren heb ik diverse aanvullende opleidingen gevolgd, o.a. vakopleiding bouwbedrijf, loodbewerking, installatiewerk, tegelzetten, leermeester bouwplaats en ik heb verschillende interne opleidingen bij diverse bouwbedrijven gevolgd.
Als zelfstandig allround timmerman kan ik veel klussen alleen aan, waardoor u één aanspreekpunt hebt. Ik werk met vrijblijvende offertes. Ik kom vooraf bij u langs om kennis te maken, de situatie te bekijken en uw wensen te bespreken. Daarna krijgt u een duidelijke, puntsgewijze offerte. Mocht u zelf werkzaamheden verrichten dan is dat zeker bespreekbaar.
Ik ben trots op mijn vak! Of het nu gaat om verbouwingen, renovaties, uitbouwen, badkamers, dakkapellen of kozijnen: ik zet me met grote betrokkenheid in om ieder project helemaal te laten slagen! Ik ga voor kwaliteit, een eerlijke prijs en tevreden klanten. Afspraak is afspraak daar kunt u van op aan. Met gepaste trots kijk ik terug op vele verbouwingen, timmerwerken en onderhoudsprojecten.

 

Goed wurk fan Durk! Mail